Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Tröstaren" by Karin Wahlberg # eBook PDF Kindle ePub Free

Tröstaren

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Tröstaren
  • Author : Karin Wahlberg
  • Release Date : January 16, 2007
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1979 KB

Description

Karin Wahlbergs lÀsare kommer inte att bli besvikna nÀr de fÄr Tröstaren i sin hand. I den sjÀtte spÀnningsromanen om kriminalkommissarie Claes Claesson och lÀkaren Veronika Lundborg Àr det Äterigen sjukhusmiljön som gÀller, och som initierad skildrare av den Àr Karin Wahlberg en obestridlig mÀstare.

En kvinna vandrar hemÄt genom det fridfulla Oskarshamn efter en kvÀll med sina vÀninnor. Plötsligt hör hon nÄgon som jÀmrar sig inne bland skuggorna pÄ kyrkogÄrden. NÀr hon tar upp mobilen för att kalla pÄ hjÀlp tornar en gestalt upp sig framför henne och hon kÀnner en brÀnnande smÀrta i magen. SÄ blir allt mörkt.

Veronika Lundborg har jouren nÀr den skottskadade kvinnan kommer in och operationen ser ut att bli framgÄngsrik. Men bara nÄgra timmar senare hittas kvinnan död i sin sjukhussÀng.

Veronika anmÀls till SjukvÄrdens hÀlso- och ansvarsnÀmnd - kan hon ha gjort en felbedömning som kostat kvinnan livet, eller ligger det nÄgot betydligt mer bestialiskt bakom dödsfallet?

Karin Wahlberg, född 1951 och bosatt i Lund, har alltsedan debuten med Sista jouren (2001) etablerat sig som en av Sveriges mest lÀsta författare av spÀnningslitteratur. Böckerna om Claes Claesson och Veronika Lundborg har alla toppat bÀstsÀljarlistorna och belönats med sÄvÀl silver- som guldpocketpriser.

Vid sidan av författarskapet Àr Karin Wahlberg verksam som lÀkare vid Universitetssjukhuset i Lund.


PDF Ebook Download "Tröstaren" Online ePub Kindle



Post a Comment for "[Download] "Tröstaren" by Karin Wahlberg # eBook PDF Kindle ePub Free"